top of page

Politika privatnosti

Ova politika privatnosti opisuje aktuelnu politiku i praksu EAPTI-SEB-a u vezi sa ličnim podacima koje EAPTI-SEB prikuplja putem svog veb-sajta. EAPTI-SEB se posvećuje zaštiti privatnosti posetioca svog sajta u skladu sa odredbama Opšte uredbe o zaštiti podataka i svim ostalim važećim zakonima o privatnosti i zaštiti podataka. Termin „lični podaci“ odnosi se na podatke koji vas mogu identifikovati, kao što su vaše ime, datum rođenja, imejl adresa ili poštanska adresa, kao i bilo koje druge informacije koje se odnose na vas lično, uključujući vaše zdravstvene podatke. Politika privatnosti objašnjava koje se vrste podataka prikupljaju i način na koji će se koristiti.

 

Prikupljeni lični podaci

Jedini lični podaci koje EAPTI-SEB trenutno prikuplja putem svog veb-sajta su podaci koje nam dobrovoljno dajete kada koristite naš sajt. U tom slučaju, potrebne su nam samo imejl adresa i lozinka korisnika prilikom prijavljivanja na određene stranice. Ne traže se drugi lični podaci.

 

Imejl

Ako kontaktirate EAPTI-SEB putem imejla, vodimo evidenciju te prepiske u svrhu našeg poslovanja. Deljenjem ličnih podatka onlajn (imejl adrese i lozinke), slažete se da EAPTI-SEB može koristiti ove podatke samo u svrhu poslovanja EAPTI-SEB-a. Ne dajemo nijednu imejl adresu osoba koje sa nama komuniciraju putem imejla nekoj bazi podataka, niti je prosleđujemo bilo kojoj trećoj strani. 

Linkovi do drugih sajtova

Ova politika privatnosti odnosi se samo na EAPTI-SEB. Neki od naših linkova vas povezuju sa drugim veb-sajtovima. Ukoliko ih posetite, savetujemo vas da pogledate njihovu politiku privatnosti pre nego što ih koristite ili date lične podatke.

Rektifikacija, brisanje i dr.

EAPTI-SEB će na zahtev nosioca podataka odmah ispraviti, blokirati ili izbrisati lične podatke koji nisu obrađeni u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka. Ovo politiku privatnosti se regulišu i tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije i relevantnim zakonodavstvom EU.

 

Izmene politike privatnosti

EAPTI-SEB zadržava pravo da izmeni ovu politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Posetioci se pozivaju da povremeno pogledaju ovu Politiku privatnosti kako bi bili obavešteni o eventualnim promenama. Datum poslednjeg ažuriranja naveden je na kraju ove stranice. 

Službenik za zaštitu podataka

EAPTI-SEB imenovao je dr Lidiju Pecotić za svog službenika za zaštitu podataka (SZP). Uloga SZP-a je da pomogne EAPTI-SEB-u u usklađivanju sa odredbama Opšte uredbe o zaštiti podataka, kao i sa svim ostalim primenljivim zakonima o privatnosti i zaštiti podataka.  

 

Ukoliko imate neka pitanja, ili ste u nedoumici u vezi sa EAPTI-SEB-ovom obradom vaših ličnih podataka, molimo Vas kontaktirajte dr Pecotić na: gestaltstudio.rs@gmail.com

 

okt 2021.

bottom of page