top of page
Female Presenter

Saradnici

Ono što je danas EAPTI-SEB rezultat je značajnog doprinosa mnogih koji su na razne načine posvetili svoje vreme, energiju, kreativnost i pružali praktičnu podršku. Sledi lista nekih od glavnih saradnika koji zavređuju naše najveće poštovanje i duboku zahvalnost.

Josip Berger (†) – mart 2016.

Josip Berger (†) – mart 2016.

Klinički psiholog

Josip Berger, klinički psiholog, proveo je svoj radni vek na Klinici za psihijatriju Medicinskog fakulteta u Beogradu. Nakon sticanja doktorske titule, izabran je u zvanje profesora Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Ken Evans (†) – jul 2015.

Ken Evans (†) – jul 2015.

Institut za psihoterapiju (UK)

Ken Evans, registrovani psihoterapeut pri Savetu za psihoterapiju Ujedinjenog Kraljevstva, bio je direktor Instituta za psihoterapijsku obuku Scarborough i osnivač Evropskog instituta za psihoterapijske studije sa sedištem u Normandiji, Francuska.

Misa Avramovic

Misa Avramovic

External program consultant

Born in 1979. in Zaječar in which he finished elementary and grammar school. In 2010 he obtained a Bachelor of Arts (B.A.) in Business Psychology at the Faculty of Law and Business Studies in Novi Sad, Serbia.

Filip Stefanović, M.Psych (Gest)

Filip Stefanović, M.Psych (Gest)

Glavni koordinator i sekretar EAPTI-SEB-a

Filip Stefanović je diplomirani psihoterapeut za rad sa decom i adolescentima i Master geštalt psihoterapije. Predsednik je Srpskog instituta za dečju i adolescentsku psihoterapiju.

Vesna Vukša, M.Psych (Gest)

Vesna Vukša, M.Psych (Gest)

Geštalt psihoterapeut

Nakon završenih studija turizmologije na PMF-u u Beogradu i radnog iskustva u toj oblasti, pronalazi istinitiji put za sebe. U Južnoj Africi gde živi nekoliko godina, upisuje studije psihologije na Univerzitetu UNISA u Pretoriji.

bottom of page