top of page
Female Presenter

Saradnici

Ono što je danas EAPTI-SEB rezultat je značajnog doprinosa mnogih koji su na razne načine posvetili svoje vreme, energiju, kreativnost i pružali praktičnu podršku. Sledi lista nekih od glavnih saradnika koji zavređuju naše najveće poštovanje i duboku zahvalnost.

Milica Jeremić

Milica Jeremić

Asistent za administrativne poslove

Asistent za administrativne poslove u dinamičnom okruženju gde moze primeniti svoje veštine i iskustvo kako bi doprinela efikasnom i organizovanom funkcionisanju kompanije.

Misa Avramovic

Misa Avramovic

External program consultant

Born in 1979. in Zaječar in which he finished elementary and grammar school. In 2010 he obtained a Bachelor of Arts (B.A.) in Business Psychology at the Faculty of Law and Business Studies in Novi Sad, Serbia.

Vesna Vukša, M.Psych (Gest)

Vesna Vukša, M.Psych (Gest)

Geštalt psihoterapeut

Nakon završenih studija turizmologije na PMF-u u Beogradu i radnog iskustva u toj oblasti, pronalazi istinitiji put za sebe. U Južnoj Africi gde živi nekoliko godina, upisuje studije psihologije na Univerzitetu UNISA u Pretoriji.

Bivši saradnici

Josip Berger (†) – mart 2016.

Josip Berger (†) – mart 2016.

Klinički psiholog

Josip Berger, klinički psiholog, proveo je svoj radni vek na Klinici za psihijatriju Medicinskog fakulteta u Beogradu. Nakon sticanja doktorske titule, izabran je u zvanje profesora Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Ken Evans (†) – jul 2015.

Ken Evans (†) – jul 2015.

Institut za psihoterapiju (UK)

Ken Evans, registrovani psihoterapeut pri Savetu za psihoterapiju Ujedinjenog Kraljevstva, bio je direktor Instituta za psihoterapijsku obuku Scarborough i osnivač Evropskog instituta za psihoterapijske studije sa sedištem u Normandiji, Francuska.

bottom of page